Home

Oaksmoke – suomalainen slowfood-savustintuotemerkki. Täältä löydät myös reseptejä ja vinkkejä savustukseen.

Ensimmäinen savustinmallimme, Smokebeg 10, tulee saataville kesällä 2018.

Kuvassa ensimmäinen proto.

Suunnittelu ja kaikki dokumentaatio, kuten työkuvat, varaosakirja, käyttöohjeet ja tekninen tiedosto, on tehty SolidWorks 3D-CADilla.

Savustettua Pulled Porkia

Savustettu ylämaankarja brisketti ja lihathan tulevat suoraan tilalta.

Lampaan savustus pääsiäiseksi

 

Savustettu Pulled Pork -hampurilainen ja Red Savina tuoreena suoraan omasta chilipensaasta majoneesiin sekoitettuna antaa mukavasti hedelmäistä poltetta hampurilaisiin.

Luumupuuta savustimen ruuaksi

Smokebeg 10

Smokebeg 10 savustin

  • Yhdistelmäsavustin reverse flow -tekniikalla ja IOT-ominaisuuksilla
  • Toimii sekä savustimena että grillinä – savustimen reverse flow -välipohjan päälle voi asentaa arinan
  • Savustuskammion aukon leveys 1010 mm ja syvyys 550 mm
  • Valmistettu 5 mm teräksestä
  • Kokonaispaino noin 380 kg
  • 2 kpl ulos vedettäviä RST-paistoritilöitä: 1000 x 540 mm
  • Vastapainotettu tiivis luukku
  • Analogiset lämpömittarit ja lisävarusteena IOT-mittarit kännykkähälytyksillä
  • Vartaankäyttömahdollisuus
  • Puhkeamattomat umpikumipyörät
  • Irrotettava ja pituussäädettävä savupiippu
  • Valurauta-arinat tulipesässä
  • Lämpötilan säätö ilmanottoaukolla sekä piipun luukulla.
  • Lisävarusteena automaattinen säätö
  • Lisävarusteena pystymallinen savustuspönttö smokerin päätyyn
  • Tulossa sarjaan sopivia muita varusteita…
  • Smokebeg 10 varaosakirja – user manual

About

Makua ruokaan ja juomaan

Brisketit savustumassa

Blog

Proton testailuja

Ensimmäistä protoa on nyt testailtu kuukauden ajan paljon ja pääpiirteissään näyttää toimivan erinomaisesti. Kansiluukun designia vielä hieman muutetaan paremman tiivistettävyyden takia. Lisäksi savustuskammion sisäpäätyjen savunjakoaukkojen designia muutetaan tasaisemman virtauksen saavuttamiseksi. Myös pesua varten olevan pohjaventtiilin koko kasvatetaan. Lämpötilat osuivat juuri optimille alueelle ja lämmön tasaisuus on hyvä, joten kammioiden ja hormien mittasuhteita ei muuteta. Ennakkovarauksia …

Contact

Marsunkatu 3

24100 SALO

FINLAND

045-6760311